Ligosoft omstrukturerer – Vi tilbyr nå PC-service for privatpersoner

Det har lenge vært et ønske å satse mer på privatmarkedet og gjøre om Ligosoft mer til en helhjertet teknologibedrift, med mål om å tilby langt mer enn «bare» nettsider og lignende tjenester.

Derfor omstruktureres nettsiden nå. Antall tjenester er kuttet ned for å bedre spisse konseptet, og samtidig er en ny fane opprettet for å tilby privatpersoner en bit av teknologikunnskapen til Ligosoft.

Fra og med i dag tilbyr Ligosoft altså IT-service og datahjelp til privatpersoner – det være seg PC-service, problemer med oppdateringer, nettverksfeil hjemme, eller andre ting som måtte oppstå og som en kanskje ikke har teknisk kompetanse til å ordne selv.

Ønsket er at takhøyden for å kontakte oss er lav. Det finnes ikke småting, og siden Ligosoft er en lokalbedrift først og fremst er det viktig at man ikke føler det er «dumt» å kontakte oss for det man kanskje selv opplever som en filleting. Skal du bare hente ut én fil på PC-en du hadde i bruk sist i 1999? Vi tar jobben!

Ligosoft endrer i denne anledning også slagord. «Vi kan data», og vi er stolt av å si det.

Selvsagt fortsetter vi med nettsider og IT-service også til bedrift. Har din bedrift et vedvarene behov for IT-service, datahjelp eller veiledning med systemer og innkjøp av materiell, kan du fremdeles kontakte oss om dette.

Hos Ligosoft vil du alltid få en hyggelig prat på kjøpet – vi har fra før lang erfaring med både personlig service og data – det er først nå vi var glupe nok til å slå de to sammen!

Les mer om datahjelp for privatpersoner ved å klikke her, eller kontakt oss i dag med ditt problem!