Fremhevet bilde

LsCore – rammeverket fra Ligosoft

LsCore er Ligosofts egenutviklede rammeverk for nettsider. Bygget for stor valgfrihet og rask deployment av nettsider bygget på WordPress, er LsCore er kraftig verktøy som brukes til å gi en genuin konkurransedyktighet i et stadig mer tettbefolket online-landskap.

Med LsCore medfølger et grunnleggende layout som er utviklet for å være svært enkelt å modifisere til å se ut nøyaktig som vi vil. Designet er alltid responsivt og light-weight, samtidig som løsningen skjuler mer avanserte funksjoner; automatisk genererte SEO-forbedringer, kvalitetssikringer og lynrask loadtime.

LsCore omfatter i tillegg en rekke plugins som er utviklet spesielt for grunntemaet, og kan integreres i alle nettsider bygget på rammeverket. Disse pluginsene utvider funksjonaliteten ytterligere, med alt fra kontaktskjema til prosjektgallerier.

Målet med LsCore har alltid vært å kunne levere løsninger som alle er bygget på samme grunnleggende kjerne, som lett kan oppdateres uten å påvirke resten av nettsiden. Samtidig lar LsCore oss øke produktiviteten enormt, og vi kan levere vakre og unike nettsider på svært kort tid takket være denne teknologien.

Løsninger bygget på LsCore får svært høy score på rapporter (audits) generert med Googles Lighthouse-verktøy, som måler nettsider opp mot en rekke standarder og kvaliteter.