Fremhevet bilde

Blogg

Ønsker du å være en uavhengig stemme, og dele tanker og personlige innlegg om livet ditt på en elegant og enkel måte? Eller showcase bilder fra reisene dine rundt om i verden?

Ligosoft utvikler spesialiserte løsninger for bloggere og influsenere i alle størrelser og sjangere. Enten du vil lage en spesialisert blogg, eller rett og slett bare ønsker å dele bilder og tanker om hverdagen – vi har verktøyene og kompetansen for suksess.

Bloggløsningene våre bygges på LsCore, vårt eget rammeverk for nettsider. Dette gjør at bloggen din alltid jobber for å nå ut til flest mulig mennesker, ved å være svært lett for søkemotorer som Google og Bing å lese, uten at du trenger å gjøre noe.

Bloggene er laget med WordPress i bunn, som er lett å bruke og aldri er i veien. Bare logg inn, skriv og publiser – enklere blir det ikke!

Dette leverer vi
  • Design
  • Webhotell og domene
  • Egen e-post adresse
  • Installasjon og oppsett av dette
  • Overføring av innlegg fra eksisterende blogg

Designet utformes etter din bloggs profil, og vi hjelper deg med å utvide funksjonaliteten ved behov. Fortell oss litt om hva du vil skrive om, dine mål for bloggingen, så hjelper vi deg i gang.

Er du allerede blogger/influencer og ønsker å overføre dine eksisterende blogginnlegg over til den nye, er dette selvsagt mulig.

Vi hjelper deg med å bli en seriøs blogger, raskt og rimelig

Kontakt for bestilling

Generell info

Kontakt oss idag for en uforpliktende prat.

Hver kunde er unik, og du vil få prisanslag av oss før noe avtales.