Fremhevet bilde

Blogg

Ønsker du å være en uavhengig stemme, og dele tanker og personlige innlegg om livet ditt på en elegant og enkel måte? Eller showcase bilder fra reisene dine rundt om i verden?

Ligosoft utvikler spesialiserte løsninger for bloggere og influsenere i alle størrelser og sjangere. Enten du vil lage en spesialisert blogg, eller rett og slett bare ønsker å dele bilder og tanker om hverdagen – vi har verktøyene og kompetansen for suksess.

Bloggløsningene våre bygges på LsCore, vårt eget rammeverk for nettsider. Dette gjør at bloggen din alltid jobber for å nå ut til flest mulig mennesker, ved å være svært lett for søkemotorer som Google og Bing å lese, uten at du trenger å gjøre noe.

Bloggene er laget med WordPress i bunn, som er lett å bruke og aldri er i veien. Bare logg inn, skriv og publiser – enklere blir det ikke!

Dette er alltid inkludert:
  • Design
  • Webhotell og domene
  • Egen e-post adresse
  • Installasjon og oppsett av dette
  • Overføring av innlegg fra eksisterende blogg

Designet utformes etter din bloggs profil, og vi hjelper deg med å utvide funksjonaliteten ved behov. Fortell oss litt om hva du vil skrive om, dine mål for bloggingen, så hjelper vi deg i gang.

Er du allerede blogger/influencer og ønsker å overføre dine eksisterende blogginnlegg over til den nye, er dette selvsagt mulig.

Vi hjelper deg med å bli en seriøs blogger, raskt og rimelig

fra 3990,-* Bestill i dag

*Veiledende pris
Generell info

Tjenesten kan bestilles gjennom alle våre kontaktkanaler, inkludert chat.

Ønsker du en befaring før du bestiller, er dette alltid gratis hos oss!