Domene og webhotell

.no-domene til kun 149,- per år

5GB webhotell til 349,- per år

Visste du at...
Alle trenger det

Alle nettsider MÅ ha domenenavn og webhotell for å fungere. Det er også viktig at de er knyttet opp mot hverandre. Vi ordner begge deler for deg!


Linux-servere lokalisert i Oslo

Stabil tilgjengelighet

Fri etablering


Vilkår gjelder. For mer informasjon les våre generelle kjøpsvilkår.Alt på ett sted

Når du bestiller nettside hos Ligosoft, har du alltid mulighet til å kjøpe både domenenavn og webhotell i samme bestilling. Å ha disse tre tjenestene samlet under ett tak, er svært praktisk dersom det skulle være behov for tekniske oppgraderinger eller assistanse ved en senere anledning, i tillegg til at du får alt på samme faktura.

Velg det du trenger

Vi leverer tre forskjellige pakker på webhotell, på henholdsvis 5, 20 og 100GB. De aller fleste nettsider trenger ikke mer enn 5GB, men dersom du finner ut at dette ikke er nok har du alltid mulighet til å oppgradere webhotellet enkelt hos oss. Du har også mulighet til å kjøpe kun webhotell og ingenting annet, dersom du ønsker det, så fremt du har domenenavn fra før.

Per nå selger vi ikke domenenavn separat, men dette har vi som mål på sikt å tilby våre kunder. Du kan fremdeles kjøpe domenenavn ved bestilling av nettside/ferdig løsning.

Vi bytter for deg

Har du domenenavn eller webhotell fra før og ønsker å overføre disse til vår leverandør hjelper vi deg med dette.

Lurer du på noe mer?

Du kan nå oss på post@ligosoft.no eller tlf. 458 50 155 mellom 10-22 på hverdager.

Bestill Domene og webhotell