Fremhevet bilde

Enkel og Lynrask Nettside for Alle (ELNA)

Det er høy verdi i å ha en nettside for de aller fleste bedrifter, men ikke alle har behovet for noe stort og kostbart. Inn kommer ELNA.

ELNA er løsningen for deg som ikke trenger allverden med nettside, men allikevel ønsker noe laget av profesjonelle. Dine kunder får en pen og oversiktlig nettside de kan finne ut det du lurer på; hvem er dere, hvor holder dere til, og muligheter for å komme i kontakt.

Dette får du
  • Domene
  • Webhotell
  • Moderne design
  • Kontaktskjema m/ Google reCAPTCHA

Se en Live Demo av ELNA her!

Om ELNA

ELNA er bygget for å være lynrask – både på innlasting i nettleseren og konfigurasjon av oss – og blir levert helt uten behov for publiseringsplatform (f.eks. WordPress eller Joomla).

Du bestemmer selv hva slags layout og farger du vil ha. Passer ingen av våre eksisterende fargetemaer din bedrift, vil et spesielt et bli utformet for deg – uten ekstra kostnad.

Mer enn det er det ikke mulig å endre på ELNA. Ønsker du endringer på designet eller utvidet funksjonalitet som blogg/nyhetsoppdatering, vurder å bestille en skreddersydd nettsideløsning fra oss i stedet.

Rabatt på senere oppgradering

Som eier av en ELNA-nettside hos Ligosoft får du også 30% rabatt ved oppgradering til en mer avansert løsning i fremtiden, dersom behovene endrer seg.

Et rimelig alternativ for deg som kun trenger «akkurat nok» nettside

Kun 899,-/år Bestill i dag Live demo

Generell info

Alle tjenester og produkter kan bestilles gjennom samtlige kontaktkanaler.

Ønsker du en befaring før du bestiller, er dette alltid gratis hos oss!