Fremhevet bilde

Nettside for bedrift

Klar for neste steg, eller trenger din nåværende nettside en oppussing? Ligosoft har jobbet med utvikling og design av nettsider i flere år, og leverer løsninger som er bygget på bunnsolid, egenutviklet teknologi.

Våre nettsider sørger automatisk for at din nettside leses enkelt av søkemotorer, som igjen kan bety økt trafikk til nettsiden. Nettsidene designes også for å være optimalisert for alle skjermstørrelser – slik at brukeren alltid får samme opplevelse av nettstedet, uavhengig om de er på PC-en, iPaden eller telefonen.

Alle nettsider bygges på WordPress og vårt egenutviklede LsCore-rammeverk, som betyr økt stabilitet og sikkerhet på din nettside fordi vi kontinuerlig vedlikeholder og oppdaterer LsCore.

Dette får du alltid inkludert
  • Design
  • Domene og webhotell
  • 4 sider med tekst/bilder, inkl. forside og kontaktside
  • E-post adresser (f.eks. dittnavn@dinbedrift.no)
  • Installasjon og oppsett

Designet utformes etter din bedrifts profil. Utvidet funksjonalitet som kontaktskjema, portefølje for tidligere prosjekter, osv. kan selvsagt ordnes ved behov.

Vi har kontorer i Hokksund, så holder du til i Drammen, Drammensområdet eller Viken kan vi også komme på besøk for fotografier til nettsiden, samt en hyggelig prat.

Kontakt oss i dag med info om hva slags nettside du har sett for deg, så sender vi deg et forslag på design og pris.

Komplett nettside, inkludert domene og webhotell

fra 5990,-* Bestill i dag

*Veiledende pris
Generell info

Tjenesten kan bestilles gjennom alle våre kontaktkanaler, inkludert chat.

Ønsker du en befaring før du bestiller, er dette alltid gratis hos oss!