Nettside for bedrift

Lite eller stort foretak - vi utvikler nettsider i alle prisklasser!

Ferdige løsninger fra 449,- (eks. domene og webhotell)

Visste du at...
Superenkel bestilling!

Å bestille en nettside hos Ligosoft er enkelt og oversiktlig - du velger det du trenger, og vi lager en løsning basert på dine preferanser. Du får automatisk et prisanslag fra første stund!


WordPress-kompatibilitet

Mobilvennlig design

Norsk kundeservice

Gratis sikkerhetsoppdateringer


Vilkår gjelder. For mer informasjon les våre generelle kjøpsvilkår.Moderne nettsider for alle

Uansett størrelse og bransje – alle bedrifter skal ha en nettside i 2018! Vår filosofi er at det ikke skal være en stor prosess å anskaffe dette, og det skal heller ikke koste skjorta.

Vi tilbyr skreddersydde nettsider laget fra bunnen av, eller du kan velge blant våre ferdige løsninger som inneholder en rekke basisfunksjoner til en rimelig penge.

Alle våre løsninger bygges på WordPress, et publiseringsverktøy som inneholder alt en trenger for å holde kunder og besøkende oppdatert på hva som foregår i bedriften.

Alltid en selger på jobb

Nettsider i dag spiller en svært viktig rolle som en «selger» som alltid er der for å ta i mot potensielle kunder. Fordi forbrukere i dag er innom et hav av nettsider på veldig kort tid når de søker etter tjenester på nettet, er det veldig viktig at man skiller seg ut blant mengden og engasjerer!

En vakker og informativ nettside som fenger dine besøkende er i mange tilfeller helt avgjørende for om en kunde velger din bedrift eller en konkurrent. Vi vet hva som skal til for  å oppnå dette!

Domene og Webhotell

Alle nettsider trenger såkalte domenenavn og webhotell. Domenenavnet er adressen dine brukere besøker for å finne nettsiden (f.eks. er domenenavnet til Google: www.google.no).

Et webhotell er en server som inneholder alle filene som utgjør nettsiden, og knyttes opp mot domenenavnet.

Vi tilbyr .no-domener til 149,- per år, samt webhotell til kun 349,- per år. Du kan bestille dette som en valgfri tilleggstjeneste når du bestiller nettside hos oss.

Lurer du på noe mer?

Du kan nå oss på post@ligosoft.no eller tlf. 458 50 155 mellom 10-22 på hverdager.

Bestill Nettside